photo-galleries.org  |  Booking.com

Villa Opatija Bay View

Villa Opatija Bay View nalazi se na adresi Bregi 29a, 51211 Opatija. 6 km je udaljena od centra Opatije, 2,9 km od stare jezgre Matulja.

Villa Opatija Bay View nudi: besplatno privatno parkiralište u okviru objekta, sezonski grijani vanjski bazen, besplatni Wi-Fi, spavaće sobe s klima uređajem, kuhinju s perilicom posuđa, kuhinjskim priborom, mikrovalnom pećnicom, hladnjakom i pećnicom, TV ravnog ekrana s kabelskim i satelitskim programima, sobe za nepušače, prijevoz iz/do zračne luke. Dozvoljeno je držanje kućnih ljubimaca.

Villa Opatija Bay View, Bregi 29a, 51211 Opatija, Hrvatska

Apartman u OpatijiApartman u OpatijiApartman u OpatijiApartman u OpatijiApartman u OpatijiApartman u OpatijiApartman u OpatijiApartman u OpatijiApartman u OpatijiApartman u OpatijiApartman u OpatijiApartman u OpatijiApartman u OpatijiApartman u OpatijiApartman u OpatijiApartman u OpatijiApartman u OpatijiApartman u OpatijiApartman u OpatijiApartman u OpatijiApartman u OpatijiApartman u OpatijiApartman u OpatijiApartman u Opatiji

Prezentacija smještajnog objekta na portalu www.photo-galleries.org. Cijena za izradu i hosting internet stranica i njihov prijevod na dva strana jezika iznosi 569,00 kuna. Prijevod internet stranica rade sudski tumači koji su ujedno izvorni govornici njemačkog, talijanskog, slovenskog ili nekog drugog jezika. Potencijalno neograničen broj fotografija. Kontakt: info@photo-galleries.org.

PHOTO-GALLERIES.ORG