slovenski  |  english  |  deutsch  |  Booking.com

Studio apartman za 2+1 osobu u Poreču

Smještajni objekt se nalazi na adresi Stancija Vergotini 6, 52440 Poreč i udaljen je 1,5 km od mora. Bez uračunavanja ljetne gužve na cestama, do centra grada se dolazi za 3 minute, a biciklom za 9-12 minuta. U blizini se nalaze supermarketi Plodine, Lidl i Kaufland odn. Parenzana, nekadašnja uskotračna željeznička pruga koja je povezivala Poreč s Trstom, a koja je danas djelomično preuređena u biciklističke i pješačke staze.

Apartman se nalazi na povišenom mjestu i okružen je šumom. Zajedno sa starom istarskom kamenom kućom dijeli zajedničko prostrano dvorište. Sa dvije strane je okružen šumom odn. voćnjakom, a sa dvorišne strane nalazi se mala terasa kao produžetak boravišnog prostora koja se može natkriti tendom čime se na terasi i u samom apartmanu stvara intiman ugođaj. Zbog povoljne mikroklime, u večernjim satima dolazi do osjetnog snižavanja temperature zraka čak i u najtoplijim danima godine.

Novouređeni apartman opremljen je ugodno uređenom kupaonicom i Ikea kuhinjom. Za one koji žele kuhati na raspolaganju stoji novo Tillreda prijenosno kuhalište. Smještaj je krajem 5. mjeseca 2018. kategoriziran kao studio apartman s 3 zvjezdice za dvije osobe ukupne površine od 27 m2.

U cijenu su uključeni: besplatan Wi-Fi, LED TV, Yamaha Restio audio sustav, korištenje bicikla Cube Aim Pro 2017 tijekom cijelog trajanja boravka, roštilj, veliko otvoreno privatno parkirališno mjesto.

Info telefon: ++385 (0)99 836 4405, Stancija Vergotini 6, 52440 Poreč

Udaljenost od mora 1,5 km, za 2+1 osobu, 469,00 kuna

Apartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u Poreču

Prezentacija smještajnog objekta na portalu www.photo-galleries.org. Cijena za izradu i hosting internet stranica i njihov prijevod na dva strana jezika iznosi 569,00 kuna. Prijevod internet stranica rade sudski tumači koji su ujedno izvorni govornici njemačkog, talijanskog, slovenskog ili nekog drugog jezika. Potencijalno neograničen broj fotografija. Kontakt: info@photo-galleries.org.

PHOTO-GALLERIES.ORG | VALID XHTML | VALID CSS