hrvatski  |  english  |  deutsch

Studio apartma za 2 + 1 osebo v Poreču

Apartma se nahaja v Stanciji Vergotini 6, 52440 Poreč in je 1,5 km od morja. Če ne štejemo poletno gužvo na cesti, je mestno jedro oddaljeno 3 minute in z kolesom 9-12 minut. V bližini so supermarketi Plodine, Lidl in Kaufland, Parenzana, nekdanja ozkotirna železnica, ki povezuje Poreč s Trstom, ki je zdaj delno prestrukturirana v kolesarske in pohodniške poti.

Apartma se nahaja na povišani legi in je obdan z gozdom. Skupaj s staro istrsko kamnito hišo delita skupno dvorišče. Na obeh straneh je obdan z gozdom oz. sadovnjakom in na dvorišču je majhna terasa kot podaljšek bivalnega prostora, ki se lahko prekrije s tendo, kar ustvarja intimno vzdušje na terasi in v samem stanovanju. Zaradi ugodne mikroklime v večernjih urah se občuti opazno zmanjšanje temperature zraka celo v najbolj vročih dneh leta.

Dobro opremljen apartma je opremljen s prijetno urejeno kopalnico in kuhinjo Ikea. Za tiste, ki želijo kuhati, je na voljo nova prenosna kuhalna plošča Tillreda. Apartma je ob koncu meseca maja 2018 razvrščen kot studio s 3 zvezdicami za dve osebi v skupni površini 27 m2.

Cena vključuje: uporabo Cube Aim Pro 2017 kolesa za cel čas bivanja, veliko odprto parkirno mesto, brezplačen Wi-Fi, Yamaha Restio ISX-800 zvočni sistem.

Info telefon: ++ 385 (0) 99 836 4405, Stancija Vergotini 6, 52440 Poreč

Udaljenost od mora 1,5 km, za 2+1 osobu, 469,00 kuna

Apartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u PorečuApartman u Poreču

Cena namestitve na portalu www.photo-galleries.org. Stroški ustvarjanja in gostovanja spletne strani ter prevajanja v dva tuja jezika znaša 569,00 kun. Prevajanje spletne strani opravljajo sodni tolmači, ki so tudi domači govorci nemškega, italijanskega, slovenskega ali kakega drugega jezika. Potencialno neomejeno število fotografij. Kontakt: info@photo-galleries.org.

PHOTO-GALLERIES.ORG | VALID XHTML | VALID CSS